Maandag t/m vrijdag geopend van 07.30u - 18.30u

Oudercommissie Admiraal de Ruijter

De oudercommissie behartigt de belangen van alle ouders van de kinderen op de opvang. Hun belangrijkste taak / verantwoordelijkheid is om de kwaliteit van de opvang te bewaken en te bevorderen. Dit kunnen zij doen door gevraagd en ongevraagd advies uit te brengen aan de houder van het kinderdagverblijf. Als ouder kunt u dan ook terecht bij de oudercommissie met uw vragen, opmerkingen en ideeën, als het gaat om de opvang van uw kind in het kinderdagverblijf. Zodra er in de oudercommissie een vacature ontstaat, worden ouders geinformeerd en in staat gesteld om te reageren en zich kandidaat te stellen voor de oudercommissie.

Via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. kunt u rechtstreeks contact opnemen met de oudercommissie.

Huishoudelijk reglement OC

Algemeen reglement OC

Op dit moment hebben wij een oudercommissie die bestaat uit de volgende leden:

Rebecca

Rebecca OC

Hoi, mijn naam is Rebecca (1985) en samen met mijn man David zijn wij de trotse ouders van Luca (2018). We wonen met veel plezier in Bos en Lommer, net iets buiten de ring achter het Erasmuspark. Ook nu met een kleintje erbij ondernemen we zoveel als mogelijk; veel naar buiten, uit eten of met vrienden op pad. Verder kun je me 's nachts wakker maken voor sushi of een goede biefstuk. Ik werk bij ING als trainee manager, een baan waarin ik al een leuke club 'kinderen' onder m'n hoede had voordat Luca arriveerde! Als lid van de OC wil ik eraan bijdragen dat Madelief de fijne, betrokken crèche blijft die het is. Als je vragen of ideeën hebt: schiet me aan. 

 

PetraPetra

"Hi! Ik ben Petra (1990) de moeder van Lucy (2021). Wij wonen samen met mijn man Luís vlakbij Madelief. Het is voor mij belangrijk om betrokken te zijn bij de oudercommissie omdat Lucy 4 dagen per week bij Madelief te vinden is. Aarzel niet om contact met de OC op te nemen als je vragen of opmerkingen hebt!"

 

Alma 
Foto Alma"Mijn naam is Alma (1984). Ik ben de moeder van Koos (2020), en samen met mijn man Koen wonen we precies tegenover Madelief. Voor ons dus de perfecte plek om Koos drie dagen per week naartoe te brengen. Het lijkt me leuk om betrokken te zijn bij het reilen en zeilen van Madelief, de organisatie te leren kennen en op deze manier contact te hebben met andere ouders uit de buurt. Als er iets is wat jullie kwijt willen, laat het ons weten!"