Kwaliteit 

Madelief Kinderopvang

Veiligheid & Gezondheid

Er staat altijd een vaste groepsleidster op de stamgroep. Gerelateerd aan het kind-ratio, kunnen er ook twee of drie leidsters worden ingezet.  Daarnaast is het zo dat de groepsleidsters regelmatig bij elkaar onaangekondigd binnen lopen op de andere stamgroepen. Als er een stamgroep op stap gaat, worden kinderen altijd per twee door één groepsleidster of stagiaire begeleid. Bij een uitstapje is het altijd van belang dat er minimaal twee groepsleidsters aanwezig zijn. Kinderdagverblijfhouder en de huishoudelijke medewerker zijn ook regelmatig op het kinderdagverblijf te vinden en lopen ook de stamgroepen binnen. Tenslotte is er cameratoezicht op de stamgroepen, buitenspeelplaats en op de centrale gang/entree.

Madelief kinderopvang is zeer transparant opgezet. Alle ruimtes zijn open, dat wil zeggen dat er in alle deuren glas zit waardoor er naar binnen gekeken kan worden. Op de stamgroep van de peuters is er een muur die geheel uit glas bestaat. Daarnaast zij alle verschoonruimtes goed zichtbaar vanuit de stamgroepen. In de twee slaapruimten zijn er babyfoons, één met camera en één zonder camera, aanwezig. Bij eventuele geluiden vanuit de slaapruimtes controleren de groepsleidsters de slaapruimtes. Op deze manier kunnen de groepsleidsters goed toezicht houden op de kinderen in de slaapruimtes. De volgende transparante afscheidingen en deuren mogen niet worden beplakt met bijvoorbeeld bladen, knutselwerkjes en posters:

  • De binnendeuren van de stamgroepen
  • De centrale gang / entree en de deur van de entree naar de centrale gang
  • Het kantoor en de kantoordeur
  • De keuken en de keukendeur

 

sterren reviews

Jaar eraring

Vestigingen

Reviews 

Wij horen graag uw ervaring over Madelief kinderopvang en stellen het op prijs als u een review/beoordeling wilt schrijven. Klik op onderstaande button om de evaluatie te starten.

Madelief Kinderopvang

Admiraal de Ruijterweg 436 hs
1055 NE Amsterdam
Tel: 020-4865231
info@madeliefkinderopvang.nl

Jan van Galenstraat 56hs-58 hs
1056 CC Amsterdam
Tel: 020-4897923
janvangalen@madeliefkinderopvang.nl

Wiardi Beckmanstraat 17
1063 TG Amsterdam
Tel: 020-7890420
wiardi@madeliefkinderopvang.nl

 

Volg ons